Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick orden skönskäggig, söker och ständigt av Lena Söderkvist. Lägger till 18 ord, varav tre skickas vidare. Övriga deltagare: TrollTörnTrappan, Chan och Cikoria blå.


Hållbarhetstänk (stafett)

Vargen kommer med fräs,
skönskäggigt ful
Lustig bygger av gräs
grönväggigt skjul
Hurtig händigt kröker grenar

men DUKTIG ständigt söker STENAR!




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-12 11:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jovars, lite duktig känner man sig allt, när man hittar sådana heltäckande rim!!
2022-10-12

  Chan VIP
Bra rim. Samtidigt kan man bli så irriterad på den där duktiga grisen. Jag tror de andras åtminstone är lite vackra...
2022-10-12

    Lena Söderkvist VIP
Tre små grisar och Stora stygga vargen. Underfundigt sätt att tänka hållbarhet, som här ju får dubbel betydelse. Och rim ovanpå det. Bra gjort.
2022-10-12

  lodjuret/seglare VIP
Texten får mig att tänka på bock
brinner gör brasan snart dock
i tider som dessa klagan får ork
numera trivs landet som en sork
i Visby heter en gosse nog så ock
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP