Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräm inte bort

Det vackra

Ansiktet

I rummet

Där svalheten

Formar

Skönheten

Tiden 

Står helt

Stilla

Pröva då trösta

Timmarna 

Går mot kvällen

Lite ljus släpps in

Skräm inte bort

Vänd om

Sträck

Ut en hand

Visa det finns

En väg att gå

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-13 10:31



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Goda ord
i hårda tider.
2022-10-18

  alicja lappalainen VIP
Att kunna ge och få tröst.
2022-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP