Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabriksåterställning för själen

Ibland kommer jag på mig själv
Att längta efter
Drömma om
Och vilja ha
Fastän jag inte behöver mer

Jag finner mig själv
Famlandes
Sökandes
Utan att jag egentligen behöver finna något

Vet mitt undermedvetna mer
Om mig och vad jag innerst inne vill
Eller är det mitt sätt att fly
Fly från verkligheten
Från mig själv

Kanske behöver jag stänga av
Och starta om mig själv
Som en fabriksåterställning
Fast för själen




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-13 17:56



Bookmark and Share


  PFJS
Oj vad jag känner igen mig i det du så fint beskriver! Komplexiteten av det självmedvetna mänskliga sinnet som reflekterar över sin "plats"...
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP