Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skildring.


Historien


historien är en Guds dotter
och Han flätar hennes hår
med otaliga trådar




Bunden vers (Haiku) av Koloristen
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-14 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen