Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Vid känslor ände

stupar meningen 

in i en tomhet 

utan botten 

till ett förut 

utan ett efter 




Fri vers av Quasimodo
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-14 20:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Känns igen.
Väl formulerat
intigheten
i dessa
mörka tider
2022-10-15

  Gunwale VIP
Hu … -men den här känns äkta.
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo