Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag är okej, det är gamla känslor som behövde komma ut)


Den rastlöses sömn

Massa projekt nej inga mer
Ivrig och trött på samma gång
Ta det lugnt och varva ner
Lyssna till själens sång

Låt hjärtat andas lite mer
Tonerna minskar med tiden
Känslorna kryper sakta ner
Snart så infaller friden

 

 




Bunden vers (Sonett) av Micky
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-14 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micky
Micky