Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sitter inte säkert


Glashus


Just nu snurrar det
runt i mitt huvud

Vad menar ni
i den nya regeringen
med era uttalanden

om folkräkning
och diverse
inhumana åtstramningar

Avskaffandet av enprocentmålet
för bistånd till behövande
kommer slå tillbaka på er

Var så säkra
ni sitter inte säkert
i ert glashus





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-10-14 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP