Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


986.VATTENS ANDETAG

av gråblå tunga moln
så trivsamt

i dimmiga höstdagars
gryningar...

precis märktes det,
ett,två, tre...och

#DJUPT VATTENS ANDETAG:
av himmelskt strömmande
färgflöde...#

*I'm NOT NEW,
=YOU'RE NEW!=
=
skär lager av
JORDSKORPANS
hjärtbesvär...
under fötterna...
===
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhh

*DIN NÄRHET!*

och jag i mina
svårigheter

ÄR lyckligast
av alla
lyckliga i lycka!
===
GOD MORGON!
*O!MYLORD!*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-15 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP