Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ett hav

 

 


Hon är ett hav

kraftfull nog att rädda dig

mjuk nog att omfamna dig

djup nog att dränka dig 

 

bäst du går.

 

 




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-15 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1