Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till N. igen.


Alla vågor


Om jag var lika smidig som du
skulle jag skriva av mitt hjärta
hur jag ser dig överallt.
Och jag kan bara se dig
oavsett hur många vågor
som drunknar mellan oss.
Du är dem alla
och jag skriver av G-ds hjärta
när jag ser det.
Jag markerar en plats nu
på din hud
med mitt andetag.
Jag måste komma tillbaka dit
någon dag snart
och andas in varje sekund
av dig och mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-15 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen