Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett. Jag fick två, kvistar och pryder av Lena Söderkvist. Skriver något med dem och 18 andra ord. Skickar tre ord till TrollTörnTrappan. Övriga skribenter i stafetten är Chan och Cikoria blå.


Brist på tröst, ett slags höst. (stafett)


Döskallar pryder babyns body
Sjuttonåringen kvistar släktträdet

Skolkuratorn ses två sina händer

Den medelålders sparar sin nallebjörn 
På äldreboendet spinner robotkatter.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-17 17:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Som ett nyhetsreportage om nutiden. Snyggt skaldat.
2022-10-26

  Annie b'larsson VIP
Man både ler och förskräckes åt dina verser. Gillar det mycket. Sista raden får mig att undra. undra hur det blir för mig. sen då. längre fram.

Så roande att läsa dina texter.
2022-10-18

  TrollTörnTrappan VIP
....eller verb ur räkneord, rörde det ju sig om i ena fallet.
2022-10-18

  TrollTörnTrappan VIP
Var sak har sin plats och/eller sin tid... medan somliga kombinationer känns suggestivt malplacerade.

Du slipar fram verb ur substantiv, i en ohyggligt väl åldrande kavalkad.

2022-10-18

  Cikoria Blå VIP
Ordlekar med mening i.
Min hjärna gillar sånt!

2022-10-18

  lodjuret/seglare VIP
En del texter bara 'måste' en läsare bokmärka. Andra texter vill en läsare bokmärka, men så ringer telefonen...
2022-10-17

    Lena Söderkvist VIP
Visst är det roligt när orden har olika betydelser. Kul användning. Men tänk om du hade skrivit "Skolkuratorn tvår två av sina händer"". Knas, knas. Skojiga meningar du kommer med. Ger sammantagna en dynamisk känsla. Dödskallebodyn tror jag att jag har sett på riktigt.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP