Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt..

Du rubbar all balans
Får mig att tappa
Både vett och sans

Jag hade slutat tro
På kärlek och trams
Jag och livet
Var inte riktigt sams

Men sen så kom du
Jag tänkte
Oh shit vad gör jag nu

Vad är det som händer
Den frågan ställer vi varann
Vi får ta en dag i sänder
Och göra så gott vi kan

Har aldrig tappat fokus
På livets mål
Har haft nog med
Att fylla igen alla tomma hål

Plötsligt fanns du bara där
Jag stod där häpen
Hur gick det till och när




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-18 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP