Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet



De är vänner
och det går inte
de får inte
men...
slår pulsarna så gör dom.

Han kan inte se sig trött på hennes leende
hon kan inte se sig trött på hans ögon.

Han kan inte glömma lukten från hennes nacke
hon kan inte glömma alla hans fräcka ord.

Han söver sig själv med ett hemligt piller
hon somnar sött med sin barm över hans bringa.

Nu kan inga regler gälla när de bägge sover
nu kan de som i trance klä av alla sina kläder.

Nu kan de göra allt det endast fantasin tillåtit förr
nu kan de öppna alla portar, vägar och öppningar.

I drömmen de lever i sömnen älskar de nu så hett
i sömnen de lever i drömmen finns inget stopp.

Hans hårdhet smeks, sugs och leker som en dirigent
hennes håligheter fingras, slickas och fylls med musik.

Raketen de bygger tillsammans eldas med älskogsbränsle
raketen de byggt tillsammans far upp i det gränslösa blå.

I samma stund de exploderar bland stjärnor och stoft
vaknar de tillsammans och berättar om samma dröm.

De tittar varandra djupt i ögonen och säger tyst
att bara vänner kan leka så med drömmar i sömn.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-19 14:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Lekfull och vacker text! Synd att det ska vara förbjudet, eller var det just det förbjudna som triggade?
2022-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP