Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi inte kan vara varandra nära, älskade och längtan är stor


Telefonsex

Med din röst i mitt öra
Reagerar jag direkt
Varm i kroppen
Fuktig mellan låren
Vill din tunga där
Slickande min springa
Stönar
Du talar om för mig vad du vill göra med mig
Jag är din duktiga slyna
Du beordrar mig på alla fyra
Jag gör som du vill
Du tar ett stadigt tag om din hårda kuk
Stönar med mig
Värmen vibrerar i luften
Jag blundar
Vi manar på varandra
Alla snuskiga ord i ett virrvarr av lust
Längtan
Åtrå
Passion
Vill ha dig i mig
Du vill ta mig
Jag smeker
Du smeker
Orgasmen är nära
Ber om lov att få komma
Nej
Inte än säger du
Alla ord som slipper över mina läppar
De är grova
Mmmm
Jag vet
Svarar du
Nu får du komma
Kom älskling
Kom för mig
Jag kommer
Du hör mina njutningsskrin
Du ökar din andning
Frustar
Stönar
Och kommer
Med mig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-20 17:44



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
COITO..ergo sum (?) ;)
2022-10-21

    ej medlem längre
Hahahaha man vill ta tag i dig bakifrån och ge dig muffiga mus en allvarlig darrande hård och snabb knull så den där rumpan aldrig glömmer det :D
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish