Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De ger mig den ork jag behöver


Var Minut!

Stark aldrig i behov
av stöd i morgondimman
Använder alltid glasögonen

De klara lugna ögonen
skiner igenom glasen
och lugnar all oro omkring mig

Ingen kan se oron sorgen
ensamheten ibland tårarna
där bakom glasen

Dessa bågar är min tröst




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-20 22:50



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Man kan gömma sig bakom glas o bågar... sorgen finns men ögon ler /Maria
2022-10-22

  Monika A Mirsch VIP
Håller med dig - utan brillorna blev det bara strunt med texten. Kram!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström