Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar


Det känns ändå ok

När natten lämnar estraden

bugande inför gryningens hesa andetag

dimslöjor lättar när solstålar 

bryter igenom daggpärlor

mitt hjärta smälter en aning

i  förståelse ...tacksamhet 

trots tystnadens stumhet

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-21 23:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2022-10-24

  Eva Helene VIP
Så vackert, blir berörd av din dikt.
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP