Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gestalt.


Glödvit och solbränd

En kvinna av lite lyx
med små brännskador
och ärr till glänsande design.
En liten kista
med hackade och malda
kryddor och örter
glömmer sina mardrömmar
eller hur det nu har varit
sedan hon lades i den.
En pennkniv
och en rinnande bläckpenna
gör huden djup och köttig
över dess påminnelser.
Kvinna med små kreativiteter
lägger till lockiga små suffix
till sina förbannelser.
Lägger till barnsmycken
till hennes nyckelben.
På en och samma gång
skinande glödvit
och solbränd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-22 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen