Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få si om någon kan lista ut vad det här är för ett ställe. Tillhör "Ruiner".


Arkaden under höjden


När jorden skyfflats undan
och legendernas rötter hittades
så visste de som grävde
genast vad deras ögon såg

Beviset för var havsguden
hade haft sitt ursprung
och sägnerna, berättelserna
i pusslet som var målat

De tänkte sig kolonnerna
som träd i en solstänkt backe
men där fanns också ett mörker
Gudinnans värld under jord.



19/10 2022




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-24 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP