Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort om moderata girigbukar.


Moderata små grisar

Kommunstyrelsens ordförande i Norrtälje
tycker inte att 87 lakan i månaden räcker.

Den borgerliga majoriteten beslutar att höja.
Ordförande Övergris ska ha 110 400 i månaden.

Detta i hårdnande tider av kommande lågkonjunktur.
Slipsfolket behöver inte bekymra sig om svångremmen.
Den reserverar vi för arbetslösa och sjukskrivna.




Övriga genrer (Kåseri) av rostspik VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-10-26 03:48



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Så är det tyvärr och så skall det troligen förbli.

Det står ju redan i Bibeln att "åt den som har skall varda givet". :-/
2023-10-03

    Sefarge VIP
Små nassarna
små nassarna
är lyckliga att
se,bara de får
en massa mat
i smyg breve?
;)
2022-12-03

  Vindsvala VIP
Tyvärr har det varit så i alla tider när dessa svin roffar åt sig på de svagas bekostnad.
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP