Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla är vi tiggare, på endera viset.


Tiggeri


En och annan död
i slutet av en dag
förebådas av
rytande flygfarkoster
högt uppe i skyn
och blekgula humanoider
nere på jorden.
Uttalar outtydda ljud
som bara glider runt
den vikta fållen
på min mössa
över öronen.
Ger sedan upp.
Ett ögonblick av ingenting,
eller åtminstone nära det,
innan det förlamar allt
av mänsklig samvaro.
Återvänder för att tigga.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-26 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen