Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den onda barndomen släpper inte greppet





Goda föräldrar gör det lätt att gå
Dåliga föräldrar ger separationen dåligt samvete

Du måste klippa och återkomma längre fram




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-26 08:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja detta är en faktor vi som jobbar inom familjehemsvården ser gång på gång.
2022-10-26

  Solstrale VIP
Så rätt du har i det! Igenkänningsfaktor hög!
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP