Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita nätter

I vita nätter 

där sorgen 

hänger på tork

ser jag daggen 

på bladen blänka




Fri vers av Quasimodo
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-10-28 13:07



Bookmark and Share


  till E
Fin text. Extra plus för "där sorgen hänger på tork"
2022-11-02

    ADI Nehlin
Så fint och berörande.
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo