Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill uppleva hösten


Regndroppar faller

Regndroppar faller

fångar mina tankar

som sprids som ringar 

i varje vattenpuss

 

jag vill gå balansgång

på vindars kraftfulla kast

jag vill kämpa emot livets

mörka håligheter

känna mig skör och stark 

i samma andetag 

jag vill vila i höstens famn

när allt lugnat sig

och le åt allt det lekfulla




Fri vers av Maiah VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-28 22:17



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
En viljeyttring som ett credo
2022-11-07

  Lars Hedlin
En höstlig och fin text!
2022-11-01

  morgonstjärna VIP
Fin höst i den
2022-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP