Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och han




De hade stött på varandra flera gånger. Lite
här. Lite där. Ibland bara hejat. Ibland
talat med varandra. Men i stort sett inget speciellt.

En man och en kvinna.

Men det är ju egentligen alltid speciellt.

Sista gången hade dock något inträffat som
revolutionerat deras liv. Hon hade kramat
honom.

Och han hade svarat.

De bytte telefonnummer och så började
äventyret.

Nästa gång var det dejt. Definitivt. Eller
dejt och dejt. Det var en tidsinställd bomb
som de lät detonera.

Hon kom med bussen och han väntade
på hållplatsen. På tre ben.

De hade smugit igång dialogen redan
med sina sms och de var så nakna och
precis så snuskiga man kan föreställa sig.

De hade inte fattat hur dragna de varit till
varandra men mobilerna tog fram det omedvetna.

Kåtheten hade exploderat och nu, nu när de
träffades som två nya människor så hade de
förvandlats till djur.

Hon var klädd i det allra sexigaste hon kunnat
hitta i garderoben.....nylonstrumpor med söm,
högklackat, kort kjol i svart läder, en vit blus och
en jacka i svart. Hon doftade. Hon luktade.
Hennes hud sprutade ut ordet kuk.

Det smittade genast av sig på honom som
tagit tag i henne så fort hon stigit av bussen,
tryckte henne till sig, kände de härliga brösten
mot sitt bringa och virvlade in sin våta tunga
i hennes öppna mun. Hon svarade med sin.

Det som sedan utspelade sig hemma hos honom
kan närmast liknas vid en brottningsmatch. Ena
stunden i ultrarapid, den andra i "Charlie Chaplin".

Han ville och hon ville ha honom överallt. Hela
tiden. Han försökte komma in även där det inte
gavs nån möjlighet pga att där saknades öppning.

Det fick henne att mest likna en mycket blöt nåldyna.

Han hade aldrig tidigare upplevt maken till kvinna.

Hon hade fått honom att verka 40 år yngre.

Han hade tagit fram "min kvinna" sa hon.

Nu var det hans tur att dofta. Att lukta. Det
enda ord han tänkte på i dagar och nätter
efter denna makalösa extas var fitta.

Hennes.













Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-30 13:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Oj vilken fantasi! (Eller verklighet?) Undrar hur hennes berättelse om dig (mannen) såg ut? Vad hon gick igång på när det gällde din klädsel, etc?
2022-10-30

  Koloristen
"Hon hade fått honom att verka 40 år yngre."

Just så, den feelingen! Då vet du att du träffat en bra kvinna!
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP