Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta

Hörs indianerna  tjut

En dimma 

Sveper över gräset

En trumma hörs

Närmar sig mer

Och mer

Med sina fjädrar

Syns de på långt håll

Starka 

modiga

kamp klara

 

 

De rör sig i cirklar

Slår sig ned

Bålet tänds

Dansen börjar 

I sin mystik

Hövdingen rör sig

Sakta  fram 

Och tillbaka

Ansiktet allvarigt

Kriget har inte tagit slut

 Nästa dag

Har elden slocknat

Platsen övergiven

På marken 

Ligger bara

Frihetens fjäder kvar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-31 11:23



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
FINA DYNAMISKA BILDER. EN DRÖM ELLER VILDA VÄSTERN?
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP