Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väcker min nyfikenhet


Hon väcker en nyfikenhet i mig
Och jag vet inte om jag är
På tivoli
På Hemköp
På ett derby
På en strand 

I en bubbelpool 

På ett äventyr
På en fest
i ett vardagsrum
Eller safari
Or whereever whatever however and
...... men vad är det som gör mig så nyfiken

På henne 

 

Det måste vara hennes magiska

aura 

 

Och innersta väsen 

 

Jag vill gå på upptäcktsfärd 

I hennes hjärta 

 

ASAP

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-31 22:48



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack att du såg denna :)
2023-07-02

    ej medlem längre
Det måste vara någon som på allvar känt just så, som kan skriva så fint om detta tillstånd. Starkt, med ett sinnligt avslut, fullt av möjligheter, sådana som man kan utforska i en längre text.
2023-07-02

  Ninananonia VIP
Vacker nyfikenhet i ord!
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP