Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Jag vill hitta den 

som jag både kan 

vara ensam och 

tillsamans med 




Fri vers av Quasimodo
Läst 37 gånger
Publicerad 2022-11-01 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo