Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de fanns ej i Bibeln de ord som du sa


mötesplatsen

vad betyder ett förlåt
som kommer tio år försent

vad betyder blickar över ett bord
i en undangömd lokal
när ingen vet om dem?



vad betyder
att vi sitter såhär igen
att ödet förde oss samman igen

eller om det var tillfälligheter

vem bryr sig?

(jag?)


jag funderar medan servetten
blir konfetti
faller som höstlöven gjorde

den där gången

vi båda minns den

men inte vilket år

inte varför

men vi båda minns hur jag närmade mig
och vi båda minns hur du backade
och vi båda minns det med skam



vad betyder ett nej

du gav mig för tio år sedan

vad betyder ett vägval
när det ändå kan föra oss samman till den här punkten
den här platsen
mötesplatsen
de har döpt den till det
är det inte ironiskt

att de har döpt den till det




Fri vers (Fri form) av lofn
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-01 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lofn