Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi och dom


kravaller, en bikt

jag ville spränga
jag ville sprängas ville brinna och blöda
och hata

men vågade aldrig

gav flaskan till en annan
skyddade pannan

och förstår ni inte att det är ni som är problemet det där gandhi sade om att våldet består

ja våldet består
men inte i slag
utan i sår




Fri vers (Fri form) av lofn
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-11-06 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lofn