Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stormar Tornadon Snöfall Vatten Isbollar Vulkanutbrott


Denna höst!


Allt är vatten
det porlar ner med isbollar
det stormar fram

Vägar blir floder
bilar flyter som gummiankor
broar knäcks av bråte

Människor mister sina liv
hus rasar som kort
över halva planeten

Är det sagor de berättar
här i vårt land går dagarna
sin vanliga sol och måne






Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-03 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström