Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
…i de saligas ängder. Gluck. Stafett med TrollTörnTrappan, Cikoria blå, Chan och Lena Söderkvist. Lena gav mig orden börjar, åskådare och flammorna. Jag adderar 18 ord varav tre går till TTT.


Som en dans (stafett)

Hjärnorna memorerar upplägget.

Spelet börjar!

Rörelse på läktarna nu … flammorna …!
vackra - men med annat budskap,

tågande mot koret
längs julspelets åskådare.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-03 10:36



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Julstämning!
2022-11-04

  TrollTörnTrappan VIP
Repetitionerna inför advent har redan börjat för fulla flammor?!?!

Känner mycket väl igen stycket när mina öron kollar upp, men hade icke någon aning om att Gluck låg bakom.
2022-11-03

    Lena Söderkvist VIP
Så bidde det teater i Stafetten. Det var välkommet.
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP