Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu är det nog, med stort N.


Utmarsch


så kan jag lossa händerna
kring din fasta midja.
att driva detta är min vädjan,
det här är mitt böjande tiggeri.
lås mig inte in under
ett ordentligt rostfritt kedjelås
i ditt unkna hem.
då bryter jag upp
lås, dörrar, gångjärn, allt
liksom Houdini.
tar bort lite svett
för att bära bort min vilja.
byter inte ut den färska luften
mot översvämningar av dig
att drunkna i.
tack för att du sviker mig!
jag vägrar att fånga tidvattnet.
att driva detta är min vädjan.
tänk inte mindre på mig,
men nu är jag borta från dig.

--

Tack för allt!




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-06 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen