Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge tröst

 I vardagen

 När allt 

Går fel

Då finns ord

av värme

Tar bort 

Förtvilan  

Tomheten

Ingen springer

Från dig

Utan är där

Tröstar

Uppmuntrar

 

Ge inte upp

Fina livet

Så många vackra

Stunder väntar

Stannar blir

Där

I rummet

Lyssnar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-07 15:35



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ORDEN KLÄDDA AV KVINNLIGA ROSA FÄRGER.
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP