Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra takter.


BEATnik


ställ vattenflaskan vid den rökanstuckna taklampan, se ur ögonvrån det gyllene strecket inuti plastkupolen -BEAT BEAT BEAT - slagverkspianot ger en BEAT mer än en ton, det försvagar sittande hjälplöst bittra kvinnor, korsar sina anklar men reser sig och faller på en man. tillsammans använder de sitt hjälplösa våld, skador mot hans protokoll, mot hans vita leende. svallande hår mot hans ilska att de förtjänar att återfå hans uppmärksamhet som har försvunnit tillsammans med oss. vi angriper honom nu gemensamt med våra brutna nävar, våra handleder. solida vinklade handslipade gyllene ringar över vårt förnuft SLÅR oss meningslösa. pianoslagverken i BEAT ceremonin som vi sörjer över och faller ned med i vår grämelse.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-07 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen