Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade pappa.. imorse hämtade änglarna dig.. du checkade ut från jordelivet.. men jag tror att du lever vidare på något sätt..


Tack pappa

Tack för att du fanns
För alla hyss du lärde mig
För alla fina stunder
Och minnen du gett mig

Tack för tiden vi fick tillsammans

Jag kommer sakna våra samtal
Att inte ha dig längre..

Det känns så konstigt.. att du plötsligt inte finns mer

Men jag vet att du har det bra nu.. inte längre plågad av smärta och sjukdom

Jag tänker mig att du sitter på en brygga någonstans med ett metspö och kepsen lite på sned
Att du funnit ro och hittat friden

Tack älskade pappa för den här tiden!




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-07 22:26



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
vacker dikt <3

min far dog för 8 år

det var inte enkelt...
2023-11-07

  Lustverket VIP
Jag tror att din pappa sitter på sin brygga och att han tittar till dig då och då...
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP