Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtinnor i livets dramaturgi

"Inte samma gener men systrar mot fiender"
Inte samma DNA men "en-vägs-tvillingar"
Hjärtinnor i livets dramaturgi
Inte samma släktträd men banbrytande-klättrare
På livets EKG
Blodsband och själsfränder enligt konstens alla former
To the bone till rötterna
Till luftvägarna är rensade och marken är allas att grensla 

Inte samma gener men "systrar i alla kläder"                Inte samma DNA men BFF

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-10 15:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Magnifikt uttryck med högstämd ton! Bravissimo!!!
2022-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP