Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tid

"Ge mig tid- tid att läka
Mina sår är avgrundsdjupa,
endast en skorpa tunn

Ge mig tid-tid att tänka
Mina tankar virvlar runt,
ett virrvarr av kaos

Ge mig tid-tid att vila
Min kropp är av bly,
orkeslös tröttsamt tung

Ge mig tid-tid att hoppas
Mina lungor andas tillförsikt,
lättsamt försiktigt lugnt

Ge mig tid-tid att leva
Min framtid väntas i horisonten,
lustfylld nyfiken längtan

Ge mig tid-tid att minnas
Minnas vem jag är -vem jag en gång var
Ge mig tid-oceaner av tid,
ge mig tid att läka"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-10 18:15



Bookmark and Share


  Örjan Noreheim
Nog så viktigt. Tid att läka... Beröm för dessa rader.

2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl