Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem minns

”Vem minns barnen,
de som jag aldrig fick
Minns deras skratt

En sorgesam förlust,
dansar varligt förbi

Vem minns honom,
mannen jag aldrig kysst
Hungrande läppar – ett minne vagt

En realistisk fantasi,
spelar minnet ett spratt

Vem minns livet,
det som jag aldrig levt
I glädjefylld gemenskap

Minns min dröm,
svår att få fatt

Vem minns mig,
den andra kvinnan
En lustfylld väntan

Jag minns – Du minns,
men vem minns oss”




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-13 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl