Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målningen på bilden och poemet skapades tillsammans. Det handlar om konsten, konsten att våga.


Förlist

"Förlist - konsten att våga
En storm i natten,
ett stillsamt hav

Fri - vem är skapande fri,
trevar sig fram,
har modet att våga

Stark - vem är fängslande stark,
tassar lätt ut i livet,
en våg rullar in

Lugn - vem är avslappnat lugn,
tar steget vidare,
ett skepp i hamn

Förlöst - vem är evigt förlöst,
i konsten att våga"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-11 10:39



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Vackra rader och vacker tavla
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl