Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig låta gå

"Vart tog du vägen?
Var du en dröm?

En ensamvarg på jakt, en rastlös själ
Jag kommer för alltid att söka,
söka dig, fånga dig, aldrig låta gå

En dröm, en hägring, en fantasi
Någonstans, i något liv

Kan känna dig andas, kan känna dig le,
för alltid, för evigt
Var?

Söka dig, finna dig, aldrig låta gå"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl