Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgen i mitt hjärta

"Sorgen i mitt hjärta,
bor i mitt bröst
Den ingen annan ser

Skyddad av mörkret,
vilar mina tankar
Dränkta i tårar

Ensam i skuld,
förtvivlad av ånger
Viskar tyst ditt namn

Sömnen lägger sin varma hand på min panna,
en sista tår torkar på min kind

Ett andetag så sakta,
lämnar mitt bröst
Det ingen annan hör

Vem är du?
Du-är sorgen i mitt hjärta"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 39 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-19 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl