Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina stjärnor

"Mina tusen stjärnor faller i natten,
faller som glittrande vattendroppar över himlavalvet,
faller likt gnistrande pärlor

Mina tusen stjärnor faller till marken,
bländar
Mina ögon uppfattar det starkaste ljus,
blundar
Kan inte se-vill inte

Förnimmer din röst, om än viskande vagt
vill höra
Vill höra dig skratta- vill höra dig le,
kan ändå inte se dig
Var tog du vägen min vän?

Mina tusen stjärnor faller i natten, faller likt regn,
förvandlas till dagg på marken

Vill ge dig en av mina tusen stjärnor min vän,
en av mina tusen stjärnor som faller,
faller i den frostnupna natten"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-10 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl