Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppets ljus

"En ljuslåga fladdrar, flämtar till, dör ut,
sirligt, tunt i natten

Gryningens ljus stiger mot skyn,
lätta moln drar sakta förbi

Ett hoppets ljus, en låga av liv,
tänds i morgonens arla timma

En ljuslåga fladdrar, flämtar till, får kraft,
brinner stark och klar i natten"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-10 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl