Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriet

”Skriet ekar över vidderna,
en våldsam orkan,
drar långsamt bort

Vinden mojnar,
en lätt bris,
i ett stilla regn

Sköljer över hennes ansikte,
gömmer stora tårar

Rinner ner för smutsiga kinder,
över solkiga kläder

Ner över utsvulten mage,
trötta fötter i trasiga skor

Skriet på hjälp ekar fortfarande,
dovt långt där borta

Ingen ser – ingen hör,
en ensam flickas bön om nåd,
hennes innersta önskan om kärlek”




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl