Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slumrande trädgård


"Den kyliga luften river mina lungor,
andas är svårt

Den frostiga kylan dödar mina rosor,
vissnar – dör
Min trädgård isande vacker

Vilsen i min multnande trädgård,
en ensam tår,
rullar över kind

Så fridfullt i min slumrande trädgård,
stilla – lugnt,
andetag kalla

Den kyliga luften fyller mina lungor,
dödar mina rosor

Andas in – andas ut,
andas alls inte mer

Du ros – i min slumrande trädgård”




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-10 19:15



Bookmark and Share


  peter markurth
bra flyt
2022-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl