Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stulna ögonblick

"Ett stulet ögonblick - en kyss,
fast för evig tid

Brinnande längtan - en blick,
ensam väntan

En önskan - ett hopp,
skamset förtvivlad,
vaggas sorgen till ro

Ett stulet ögonblick - ett leende,
fångad av tiden

Bunden av kärlek - ett skratt,
ångestfylld gråt

En tid - en existens,
där ingen finns, där ingen väntar
Ett stulet ögonblick - en kyss"




Fri vers av Jonna Löfdahl
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-10 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Löfdahl
Jonna Löfdahl