Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sista resa

Du lättade ankare
Satte segel
Mot horisonten

Plötsligt var du bara borta
Inte längre här
Vi visste ju
Att du snart skulle resa

Du har nu inlett din sista resa
En resa utan slut
Ett äventyr där andra inte kan följa dig

En resa där du är fri
Fri från smärta
Fri från lidande
Fri från allt som höll dig bunden

Låt nu vinden bära dig
Blåsa fart i dina segel
Styr dit hjärtat längtat
Så länge som du har väntat

Vila nu i frid
Vi kommer att sörja dig en lång tid
Du var stark som slet dig loss
Ur sjukdomens grymma grepp
Vi vet att du älskade oss
Och att vi finns i ditt hjärta när du styr ditt skepp







Fri vers av Coldasice VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-10 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP