Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du-krafter

Något till den som är klyftig och händig


Det finns domkrafter och så finns det DU-krafter ??
Låt dina urkrafter rida mig
Ta en
Domkraft och lyft oss till skyarna
Mecka med mina läppar
Testa mina hästkrafter på E4
Och åka med mina mil, vi är en roadtrip ihop
Ifall jag behöver byta oljefilter
Ifall jag får motorstopp
Vara min bärgare och mekaniker
Du är mitt "värktyg" när du lindar mig med bränsle runt ditt lillfinger
Och tindrar med glamour och dina magiska trollformer

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-11-11 12:52



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Snygg ordlek med en bild som ytterligare förstärker.
2022-11-14

  Stisse
Underbar fartfylld roadtrip i poetisk form. Välbehövlig i dessa mörka tider.
2022-11-14

    Sefarge VIP
Icke lätt stå emot denna
Obromsade fartfyllda
Livsbejakande
Skrivelse!
;)
2022-11-11

  MagisterZ
En väldigt fin lek med ord! Mycket underhållande att läsa.
Fastnade i synnerhet för det fingerade ordet "värktyg", snyggt! Gjorde en liknande sak i en dikt en gång; "värkligheten" :)
2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP