Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är en roadtrip

Vi är en roadtrip
Du och jag och trafikljusen
Vita strecken som susar flashar förbi
Och blixtlåsprincipen i trafikköer
Vi är picknick och Google-maps
Vi är på denna resa tillsammans
Och det finns ingen annan Jag är så villig att köra vilse med ibland

För nåt upptäcker Vi alltid
I E4 av oss själva
Och världen för våra fötter under lakanen
Vi har trafikljus och
bensinmackar

Vi har döda vinkeln i livets Parisehjul 

Nollvisionen i hjärtats krockkuddar 

Vi är en roadtrip tillsammans 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-11 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP