Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du sakta börjar tappa erövrade förmågor.


Öppningen av Pandoras ask

Förmågan att kunna läsa och reflektera.
Förmågan att kunna skriva.
Förmågan att läsa av kroppspråk
och att förstå intigritetsgränser
Klara av att inhämta kunskaper som kräver uthållighet och tålamod.
Respektera de regler och lagar som skyddar
för att bibehålla trygghet och ordning.
Självständigt tänkande har blivit en bristvara och människor börjar bli
som en flock får som följer herdens stav och kallande på uppmärksamhet. Vallhundarna håller samman flocken!
Vem kan stoppa förfallet...
Kriserna avlöser varandra.
Det kommer alltid en räddare som
säger sig vara Fridsfursten.
Kan du avgöra om det som ser gott ut
istället är ont?

Ju mer/oftare du hör samma lögn så
ser den ut att förvandlas till en sanning!
Tåget går allt snabbare......
Vagnarna rullar framåt och nya kopplas på Tecknen finns framför dina ögon, men har du förmågan att se bakom dem? Pandemi, elbrist,bränslebrist, inflation, klimatkris, handelskris/konkurser,arbetsbrist/kompetensbrist
Först måste du skrämmas
till mer panik för att gå med på och ta emot räddningen.

Vem säger sig kunna rädda världen?

Enligt profetior är det kontrollsystemet
som är det nätverk du sagt ja till och som du använder som en avgudadyrkan!
Uppkopplad och styrd av den gode herden som vaktar fårahjorden.











Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-13 20:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det är överdådiga tider nu allt kan hända men det kan också vända!
2022-11-23

    lydriket
"Självständigt tänkande har blivit en bristvara" skriver du träffande, vilket indirekt bekräftas i studier om en sedan 1990-talet mätbart sjunkande IQ-nivå i Skandinavien.

"en genomsnittlig förlust på 0,23 IQ-poäng per år sedan 1990-talet." Forskning & Framsteg
https://fof.se/artikel/2018/2/intelligensen-sjunker-i-skandinavien/

Dessa fakta bör hos den minst normalbegåvade väcka frågor om varför.
2022-11-14

  Kungskobran VIP
Vi
kan rädda världen
Sweden For the World
2022-11-13

    ej medlem längre
du glömde spritbrist

its not a foodshortage its a booze shortage
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP